خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

وحیدی: هر قطره از خون شهدای امنیت، وحدت شیعه وسنی را تحکیم می‌بخشد

وحیدی: هر قطره از خون شهدای امنیت، وحدت شیعه وسنی را تحکیم می‌بخشد وزیر کشور گفت: گروهک‌های ترویستی مورد حمایت رژیم صهیونیستی تصور می‌کنند که اقدامات مزدورانه می‌توانتد اختلاف افکنی کنند اما نمی‌دانند که هر قطره از خون این شهیدان هم امنیت و هم وحدت و پیوستگی شیعه و سنی را تحکیم می‌بخشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی امروز یکشنبه ۲۶ آذر ماه در آیین تشییع پیکر مطهر ۱۱۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران با اشاره به حضور گسترده مردم شریف ایران در آیین بدرقه این شهدا، گفت: حضور مردم نشان می‌دهد که شهدا پرچم افتخار و عزت، قدرت، اقتدار کشور و پیام‌رسان انقلاب به جهان هستند و مردم هم با همان شور و حماسه‌ای که از ابتدا با آن پای انقلاب و شهدا بودند، همچنان حضور دارند.

وزیر کشور تصریح کرد: ملت ما هرگز از راه خود دور و از مسیر حقی که پیموده پشیمان نشده و تا آخر با شهدا است.

وحیدی با اشاره به حمله تروریستی در شهرستان راسک، گفت: گروهک‌های ترویستی حمایت شده از سوی رژیم صهیونیستی تصور می‌کنند که با عملیات و حملات مزدورانه خود می‌توانند در پیمودن مسیر بزرگ امنیت از سوی حافظان آن تردیدی ایجاد یا میان شیعه و سنی اختلاف افکنی کنند. اما نمی‌دانند که هر قطره از خون این شهیدان هم امنیت را تحکیم می‌کند و هم وحدت و پیوستگی شیعه و سنی را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا پیکر مطهر ۲۸۰ شهید گمنام و شهدای اقدام تروریستی راسک امروز یکشنبه (۲۶ آذر) در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در سراسر کشور تشییع شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار